Hankkeet

Seuraava JYMY-hankkeen koulutus Juurikkaan laatu, aumaus ja viljelijän työhyvinvointi järjestetään:

 

ti 17.9.2019 Ravintola Myllynkivi (Kivenhakkaajantie, Säkylä)

ke 18.9.2019 Paimio-Sali  (Vistantie 18, Paimio)

 

Älä menetä kovan työsi tuloksia varastoimalla juurikkaita huonosti.
Tule JYMY-koulutukseen kuulemaan kaikki mitä olet aina halunnut tietää aumauksesta.  
Lisäksi vinkkejä laatutietojen hyödyntämiseen sekä työssäjaksamiseen.

 

Ohjelma Säkylä

 

9:00‒9:30 Aamukahvi

9:30‒10:45 William English, NBR: Aumauskokeiden tuloksia eli älä menetä satosi arvoa huonolla aumauksella

10:45‒11:00 Susanna Muurinen, SjT: Miten viljelijä voi hyödyntää juurikkaan laatutietoja?

11:00‒11:10 Tauko

11:10‒11:40 Hans Nurmi: Mitä juurikkaan laatutiedot tarkoittavat?

11:40‒12:40 Janne Karttunen, TTS: Miten viljelijä jaksaa työssään?

12:40‒> lounas

 

Ohjelma Paimio

 

9:00‒9:30 Aamukahvi

9:30‒10:30 Janne Karttunen, TTS: Miten viljelijä jaksaa työssään?

10:30‒11:00 Hans Nurmi: Mitä juurikkaan laatutiedot tarkoittavat?

11:00‒11:10 Tauko

11:10‒11:25 Susanna Muurinen, SjT: Miten viljelijä voi hyödyntää juurikkaan laatutietoja?

11:25‒12:40 William English, NBR: Aumauskokeiden tuloksia eli älä menetä satosi arvoa huonolla aumauksella

12:40‒> lounas

 

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita koulutuksiin. Tapahtuma on maksuton.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: tiina.from(at)sjt.fi tai 040 581 4443

 

JYMY-koulutus 17.-18.9.2019