SJT – Sokerijuurikkaan tutkimuskeskus

Aika: 16.6.2021 klo 9:30-12.00

Paikka: SjT, Meltolantie 30, Paimio

 

  • 9:30-10:00 Aamukahvi 
  • Tilaisuuden avaus, Susanna Muurinen, SjT ja Pekka Salminen, KIPSI-hanke
  • Sokerijuurikkaan parhaat viljelykierrot (SORVI) -hankkeen esittely, Tiina From, SjT
  • Kipsin hakuinfo, Pekka Salminen, KIPSI-hanke
  • Kipsin logistiikka, Jyrki Heino, Meriaura      
  • Kipsin kevätlevityskokeen ja vetovastuskokeen tuloksia, Sakari Malmilehto, SjT
  • Kipsin käytössä huomioitavaa, ProAgria Länsi-Suomi
  • Viljelijäpuheenvuoro
  • Demonstraatio kipsin toiminnasta, Pasi Valkama, erikoistutkija, Suomen ympäristökeskus (SYKE)
  • Keskustelu
  • Tilaisuus päättyy noin klo 12:00

 

Tulethan terveenä paikalle. Tilaisuudessa noudatetaan ajantasaista koronaohjeistusta, jonka vuoksi ilmoittautuminen on erityisen tärkeää.

Ilmoittautuminen pe 11.6. mennessä: Ilmoittautumislinkki (Webropol) tai tiina.from(at)sjt.fi/p. 040 581 4443